NY BLORRE: Kitty Was Here.

HURRA! VÄLKOMMEN till min nya blogg FINA MÄNNISKA! Så himla kul att du hittat hit!

(Allt är ju inte toppen-top-notch här just nu, tex ser bloggen skittråkig ut om du läser från en mobil, men det kommer bli bättre, jag håller på att lära mig, ha överseende! … och tipsa gärna.)

Jag har ju bloggat nu i massa år, först på Djungeltrumman och sen på Mama.nu och det är dags för en rejäl jäkla nystart. IMG_0031Så; från och med nu gäller följande:

 • HEJ, KOMPIS! Jag lovar att våga läsa alla kommentarer från och med nu, så skriv snällt, och sen svarar jag i den mån det går, jag vill från och med nu ha massa mer och bättre kontakt med läsare. Så kom med idéer, tips allt möjligt. Utmaningar och sånt med. Jag finns på instagram med. kitty_storby_jutbring
 • LITE STRUKTUR? Jag kommer ha teman som snippmånad, sminkskiten, genusgrejs, normer, ideal, barnkläder, stress och press, självkänsla, förskola, och en massa annat och ofta ta in gästtexter.
 • YOUTUBE! Jag kommer bädda in klipp från min lika nya Youtube-kanal (med samma namn som bloggen) så ofta jag kan och samköra lite snyggt med temat för dagen/veckan. Jag har länge velat ta tag i det där med små spontana fulklipp rakt ur vardagen, med eller utan poäng eller mål och mening, det är ju liksom sånt jag gillar, och nu FASEN! Jag har bunkrat upp några klipp som redan ligger och väntar.
 • ALLVAR OCH TRAMS. Jag tänker att det blir en blandning av det jag gillar bäst som det med genus och normer, ideal, (och allt det där jag nämnde ovan) men såklart också pyssel, inredning, prylar, loppisar, familjeliv, allvar och trams.
 • JAG ÄR KASS! Jag kommer tipsa, visa, tycka och tänka. Men, som jag hoppas alla redan fattar så är jag inte cool, jag är inte skitsmart, inte glammig och rik, jag kommer göra massa fel, överdriva, vara partisk, skriva grejer i affekt och annat sånt som är sån jag är. Så försök stå ut.
 • Mama kommer hjälpa mig med att importera alla mina gamla inlägg hit.

Så jättevälkommen! Hoppas det blir trevligt för oss båda och att du vill komma tillbaks! Kanske redan i morgon, jag tänker försöka uppdatera varje dag. Minst en gång. Är planen.

Puss och kram!

Strax (typ så fort jag kommer till kontoret i morgon) kommer ett fint välkomstklipp upp, förresten. Kram, igen.

 

 

32 reaktioner på ”NY BLORRE: Kitty Was Here.

 1. Vad roligt med ny blogg!! 🌟 Lycka till fina du. Älskar att följa ditt familjeliv. Har en Lo och en Elliot som är i samma åldrar som dina små. Känner igen mig så mycket när jag ser bilder på er. Blir peppad och glad. Kram

  Gilla

 2. Jätteskoj att du fortsätter blogga! Gillar att du är så öppen och ärlig. Och du är visst cool, för du är dig själv och vågar ta upp sånt kan uppfattas som obekvämt för en del. Lycka till 💗

  Gilla

 3. Spännande och lycka till nu!
  Testa att skriva en memory line om hur ni träffades, när ni gifte er och när era barn föddes. Det är i alla fall fyra bilder och text där emellan.
  Vad heter din template?

  Gilla

 4. Hej Kitty! Kul att du fortsätter blogga. Den senaste tiden är det något som har gnagt i mig när jag läst din blogg. Någon gång – jag tror det var förra sommaren, skrev jag en kommentar där jag oroade mig för hur mycket du skrev om N-Ls aggressionsutbrott. Då tyckte jag att det kändes som att du hängde ut henne som ett problem. Den senaste tiden har jag upplevt det precis tvärtom; att du har skrivit väldigt fint om henne och verkligen poängterat att det inte är hon som är problemet utan tvärtom att hon har och har haft det svårt och behövt er hjälp! Jag är väldigt glad och lättad för det här. Förstår så klart att småbarnslivet är jobbigt och att man måste ventilera ibland. Tänkte hursomhelst att det skulle vara dåligt av mig att inte poängtera att jag ändrat min uppfattning. Har inte skrivit det en eftersom jag inte varit säker på huruvida du läst kommentarer eller ej, men tar chansen nu.

  Gilla

 5. Men hurra vad kul! Har bara sporadiskt läst lite på mama för jag har liksom inte haft barn innan och inte riktigt kunnat relatera… Du har varit min smygidol sen du var på tuffa klubbar i Gbg som jag var för liten att komma in… ^^
  Men nu, nu lagom till att jag fått en liten knodd, känns det liksom helt rätt att börja följa på riktigt. Ser mycket fram emot att följa din blorre! Heja!

  Gilla

 6. Grattis till den nya bloggen – så skönt det måste vara att äga sin egen plattform och själv bestämma. Heja dig.

  Jag hoppas på massor med inlägg om ditt liv. Tycker du är en av få bloggare som ”vågar” skriva även när allt inte är Instagram, dekorerade muffins och poserande, rena, välkammade barn utan ger en rimlig bild av hur livet med småbarn faktiskt är.

  För oss som är precis där är det enormt skönt att få ta del av både toppar och dalar och känna att vi inte är ensamma om att ibland servera makaroner fem dagar i rad om det är det enda som går ner, eller som tappar tålamodet och behöver gå till tvättstugan en stund och bara andas.

  Ser fram emot att följa dig på din nya resa. Och hoppas vi kan få ett systerskap för mammor här inne i kommentarsfältet där vi stöttar varandra och inte mom-shamar.

  Gilla

 7. Roligt att du fortsätter blogga! Sara här ovan beskrev det jag också har gillat med din blogg. Du känns så ärlig och genuin. Ser fram emot att följa dig här!

  Gilla

 8. Hej!
  Vad roligt med ny blogg !
  Har inte följt dig så jätte länge för visste inte att du hade blogg 🙂
  Läser nu varje dag och uppskattar allt du delar med dig.
  jag är ung mamma till en 2 åring och 3 åring.
  Vet att jag kunde se dig på tv när jag var yngre och även mina barn älskade pyssel lördag.
  Tycker verkligen om att du vågar vaara dig själv och inte censurerar, önskar jag vore mer som du!

  Tycker om när du lägger upp era pyssel osv, riktigt fina saker du hittar på 🙂
  Lycka till med nya bloggen!

  Gilla

 9. Då kan man sluta att besöka mama då du flyttat! Kul att du kör vidare.. känn ingen stress och press på att skriva varje dag.. vi kommer fortsätta läsa ändå. Läste att slow-blogging är modernt! Och kul att du läser kommentarer.. känns mer lönt att kommentera då! Kram på dig bästa Kitty!

  Gilla

 10. Är så glad att du fortsätter med bloggandet. Du har varit och är min livboj under hela småbarnstiden. Älskar att du inte lindar in ”saker” i bomull
  utan visar på livets skevheter och toppar. Älsk på dig. I massor.

  Hälsar mamma Maria

  Gilla

 11. Hundra år sen detta ditt första inlägg skrevs, men jag kommenterar här ändå, då jag vill läsa alla inlägg från början. 🙂
  Har läst dig till och från i flera år (beror inte på dig utan mig, haha, den gamla klyschan. 😉 ) och såg nu att du flyttat och blev så glad! Förstår precis dina känslor med mama/’influencer’-grejen (för övrigt ngt sjukt fånigt nytt namn på bloggare tycker jag) och att följa ‘regler’ och vara så ‘med’ och ‘på’.
  Nej heja dig, det här kommer bli toppen!
  Har inte ens barn, men älskar din blogg och dina tankar. 🙂

  Kram & hoppas du får en fin sommar! 🙂 ♥

  /O.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s