Vecka För Vecka avsnitt ett.

Från och med den här veckan kommer vi göra lite små klipp för Familj Vecka För Vecka. Hoppas det blir trevligt. Klippet är jäkligt knasigt men jag bjuder på en extremt töntig situation. Så pinsam. ”mackapär, mackadär”, alltså ÄRLIGT!! SERR!?

15 reaktioner på ”Vecka För Vecka avsnitt ett.

  1. Kitty Kitty Kitty…. Aj djöst f..cking löööve jo. Hoppas detta är den riktiga Kitty. I gamla blorren med mest text kändes du som ofta ledsen och anonym men starten på denna!!!! Älskar det jag ser i klippen, en för mig helt vanlig familj med sååå mycket kärlek. Du är snygg, intelligent, underbar mamma, ni verkar ha ett kanon äktenskap med mycket kärlek och glimten i ögat. Har följt dig sedan BB. Sluta aldrig vara dig själv för du verkar vara en personlighet som skulle uppskattas mkt i min vänskapslåda. Hör av dig nästa gång du ska till Gbg eller Falkenberg, bor i närheten och lovar bjuda er på the och godfika…

    Gilla

  2. Kuuul med ny blogg och Vecka för vecka! Du och Per är så snygga och fin fina barn har ni ❤ Ser fram emot att följa er!

    Gilla

  3. Så himla kul att få fortsätta följa dig på det här viset☺ Jag har följt ditt bloggande länge och är så glad att du fortsätter att göra din grej❤ Du är en av få jag inte tröttnar på (ursäkta fult rim😅)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s