Om jag vore rik i ett annat universum …

Det bara liksom slog mig när jag hick runt på vår tråkiga gård attest hade kunnat vara nån heeeelt annan. Lyckligare? Nja. Men här har ni mig iaf, Kitty som rik i ett annat universum.

8 reaktioner på ”Om jag vore rik i ett annat universum …

  1. Hahaha ”eeh det är för min man är arkitekt” 😂😂😂 Förressten stod och borsta tänderna igår och i huvudet hör jag plötsligt, en mackadär en mackapär, så himla tokigt och roligt. Tack för skratten ✌🏼

    Gilla

  2. Haha. Du är född skådespelerska! Du är underbar. Har en fråga som jag undrar över. Kollat runt på nätet men inte hittat något svar. Vet du eller någon av dina läsare detta? I skönhetsprodukter så finns det inga riktlinjer för hur mycket ekologiska grejor som måste finnas i en vara för att hela produkten ska få kallas ekologisk. T.ex kan det räcka med ett ekologiskt äpple sen kan resten i produkten vara skit och den får ändå kallas för ekologisk. Nu frågan. Hur är det med sammansatta livsmedel t.ex glass eller dylikt måste alla ämnen vara ekologiska för att glassen ska får kallas ekologisk eller räcker det med t,ex mjölken. Hoppas ni fattar min röriga fråga och att någon vet. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s