Lifehacks of the day enligt may. (Mig)

En fin akvarelleffekt på jackan? Det blev textilfärg (från panduro) kvar efter Pyssellördaginspelningarna. (Mitt barnprogram på Barnkanalen som inte verkar återkomma, sååå tråååkigt!) Jag blandade med mycket vatten i en liten skål och hällde. Flera olika väldigt ljusa färger. Diska alla tallrikar, penslar, skålar, vattenglas etc du använt noga och direkt, vi lärde oss den hårda vägen att färgen sitter! Jag lät jackan , som var rätt blöt, torka i säkert två dygn och sen tvättade jag den i maskin för att få bort ev rester. Nöjd! Fast det var mer pyssel än lifehack. NU KOMMER ETT ÄKTA LIFE HACK! (Engelska skrivs isär, eller hur?)Gråsprängd utväxt och inte hunnit bleka? Mörkhårig med grå stråk som du inte hinner/vill färga bort permanent? Inget nytt eller banbrytande, men en gammal mascara gör the sus!! (Som i ”susen”.)God morgon! Och första temaveckan börjar snart. Förskola, snippa eller kropp?

Kommentera! Andra förslag mottages med!

Och jag har ju precis kommit igång och behöver all hjälp jah kan få. Så vill nån tipsa, dela eller har förslag till mig hur jag får fler läsare så är jag tacksam de Luxe!

Kram och godmorgon!

Kirran.

7 reaktioner på ”Lifehacks of the day enligt may. (Mig)

  1. Men du! Då röstar jag på förskoletema! För jag är liksom där nu. Min treåring ska börja det spanska colegio infantil i september,, typ förskola men mycket mer utbildningsinriktad än svensk förskola. Krav på att barnet har slutat med blöja och så (om barnet skulle ha blöja fortfarande får föräldrarna komma dit och byta, för det ingår inte i klasslärarens arbetsuppgifter). Jag var på möte i går hur vi ska förbereda våra småttingar på den nya skolan (här säger man skola). Jag tror det blir bra, men i bittra stunder tänker jag på svensk förskola och det jag läser om fri lek, pyssel, måleri, bak, utelek, utflykter och sådant som man bara kan drömma om här.

    Jättejättekul att du fortsätter blogga, Kitty, jag var så besviken för att du skulle sluta på Mama, men det här är ju en toppenbra nystart!

    Gilla

    • Tack för kommentaren. Shit vad det låter hardcore!! Då får ni försöka klämma in allt det där roliga själva, men det är ju oftast inte så lätt. Skönt att bli påmind om hur jäkla bra vi hat det!! Och tack för att du kommenterar och läser!✌🏽💕

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s