Diy: piffa solglasögon med vanligt sketet nagellack.

Hej! Dags för ett litet doityourself!

Detta lilla pyssel går ju såklart att utföra betydligt mer noggrannat och proffsigt, men detta var vad jag hann mellan lekar, blöjbyten och fika i parken igår. Jag offrade ett par gamla plastbågar från Monki i en färg jag inte är så peppad på längre. Som vanligt så glömde jag ta en riktig före-bild, men av den här bilden framgår ungefär hur dom såg ut. Mörkgröna i matt semitransparent plast. 3-4 år gamla. Minst. Men fin modell, sköna, lätta och bra ”ljus” i. (Enligt mig.)Jag började med en beige-aprikos grund.Lite toningar i mintgrön och rosa. Här hade vi kunnat avsluta med ett genomskinligt lack, men då blir dom lite för lika ett par andra jag har.Lite random avlånga fläckar i vinrött.Sen avslutade jag med ett klart lack med små bitar av svart och vitt i. Lite strössel-konfetti-känsla liksom. Väldigt förlåtande och bra avslutning som band ihop allt, särskilt fläckarna blevmindre distinkta. Som sagt hade detta ju med fördel kunnat göras med mjuka små penslar och nån superlackfärg eller sprayfärg och tejpmaskerade glas för ett mkt mer perfekt och hållbart resultat. Men detta var liksom på min nivå just nu. Rätt nöjd ändå. Jag tror på riktigt att jag kommer använda dom. Och det här diy:et har ju oändliga möjligheter när det kommer till kreativitet, fantasi, färg, textur, mönster, färg- och mönsterblandningar etc. Det går ju att limma på vad som helst på bågarna dessutom. Gör du några du med så skicka gärna länk!

Massa kramar! Snart börjar temavecka nummer ett. Spännande!

Puss!

En reaktion på ”Diy: piffa solglasögon med vanligt sketet nagellack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s