Inte top notch!

(OBS! Jag känner mig lite sjuk, så inlägget är inte så top notch, ok?)

Hur var din eventuella mors dag? Min var ganska tvärt om mot vad den, enligt seden, borde ha varit. Per har varit totalt däckad i feber sen igår, han trodde han drabbades av en allergichock igår på dan, men ju längre tiden går och ju högre febern blir så inser han att han nog faktiskt även har blivit riktigt jäkla sjuk. Typ nån infektion eller superförkylning. Hur som helst. Han släpade sig upp i morse och jag fick en fin frulle och ett regnbågsparaply av kidsen, (för sånt har Regnbågs Ruby) men sen tog energin slut och det liksom bara sa stopp och han bokstavligen stupade i soffan vid tiotiden helt varm som en liten stekpanna. Och snorig, hostig etc. Myyyys.

Vi fick ställa in alla planer vi hade idag, så himla tråkigt, men kidsen måste ju ändå underhållas. Jag tog med dom ut på cykeltur. Vi träffade några fina kompisar/grannar på vägen och drog till Ica och sen hem till dom för lunch och lite glass. Det var kul men intensivt. Nikki-Los humör eskalerade liksom hela tiden. Hon går just nu på en kortisonkur och då dubblas hennes intensitet. Jag var helt svettig när jag kom hem. Så trött. Jag tänkte att nu ska här vilas så mkt det går, men tyvärr var det omöjligt för hur fasen såg det ut i lägenheten?! Alltså, jag fickk nästan panik. Varje jäkla rum var som en liten katastrof.

Så nu har jag dammat, sorterat, plockat, dammsugit och våttorkat i varje jäkla vrå. Så nu är jag helt slut och tänker att det är lite oväntat ändå att jag körde superstädningen just idag, hehe.

Men, men … är en rebell så är en. (Skämtade lite där. Det var så illa att det inte kunde vänta helt enkelt.)

En lite grej bara. Nu ligger jag i sängen och ska sova, men är det inte nåt som känns fel? Jo, jag tror jag börjar känna mig lite kass. Lite febrig, ont i halsen och sånt. Snälla!! Jag vill inte bli sjuk. Jag har ju tid hos Tess Nivas på Paul Mitchell i morgon kl 09 för att fixa håret ju. Jäkla skit. Jäkla skit. Jäkla skit!!

Måste sova nu och hålla tummarna för att jag bara är trött och sliten och att svettigheten inte är feber. Puss, kram och godnatt!

2 reaktioner på ”Inte top notch!

 1. Hoppas att ingen sjukdom bryter ut!
  Ingen mors dag här inte. Sambon är emot mors dag, och den är inte viktig för mig. Men alla anledningar att fira något är ju kul, så…
  Superroligt tips med glasskakorna! Tar det med mig!
  Svensk förskola är inte aktuellt för oss, men det jag skulle vilja veta av förskolepedagogen är hur en helt vanlig dag på förskolan ser ut. hur många pedagoger går det på hur många barn? Hur många timmar kan barnet vara på förskolan per dag? Vad kostar det? Ingår all mat och blöjor? Inga spännande frågor för dem som har barn på svensk förskola förstås, men sådant som jag är nyfiken på:-)
  Krya på er!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s