Klyschor?

Glad midsommar. Glöm nu inte att försöka vara i nuet, dricka lagom, använda solskyddsfaktor och annat sånt där viktigt. 

Själv kommer jag packa ihop familjen i bilen och åka från stugan i Falkenberg till mina föräldrar i Göteborg. Det blir kusiner, syskon, massa mat, tårtor, kransar, ringdans på ängen vid havet och annat midsomrigt. 

Semestern har börjar fint. Här ligger Kimpan och sover just nu.Mer sov från förra natten. Det ska liksom vara sådana här sängkläder på landet. Hade känts så himla fult med ”snygga”, eller hur?Coolt häng i uterummet. Nikki-Lo och jag hade för övrigt stundtals en helt magisk dag idag. Vi cyklade till en lekplats, köpte picknick, matade kråkor, körde billopp, åkte till olika planeter … Du hör! Det var då där så att jag kunde känna att hon liksom verkligen gillar mig. Det är så lyxigt. Som lön för allt jobb. På Apoteket envisades Kimmi-Kid BESTÄMT att han skulle köpa fyra burkar dyra med piller mot ”måttlig oro”. Ganska kul ändå. Slump eller hint? (Såklart köpte jag inga. Har ju på recept, hehe.)

Så nu ska jag verkligen försöka somna, så jag ger midsommarafton mitt bästaförsök. Kan bli klyschigt, kan bli fantastiskt. Jag satsar på det senare. Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s