Test: HUR O-COOL ÄR DU?

Hej! Tänkte att det ju är dags för ett litet test.

Hur o-cool är du?

Svara ”ja” eller ”nej” på följande påståenden och ta reda på hur jäkla töntig och otrendig du egentligen är och har varit i ditt liv. Ju fler ”ja” du får, desto mindre troligt är det att du är och var en i den ”coola klicken” i något sammanhang nånsin i livet. Utom möjligtvis på lan, live och sånt där. Och tänk på att om du inte har en susning om vad fasen jag svamlar om, eller kanske bara tycker det verkar sjukt ointressant, desto bättre för dig. (Det kan också vara så att det har med ålder att göra. Jag är ju skitgammal, glöm aldrig det!)

 1. Jag kan nämna namnen på minst 15 karaktärer i The Simpsons.
 2. Jag har samlat på många saker genom åren och har minst en aktiv samling hemma just nu.
 3. När jag ser/såg mina favoritdvd:er kollar jag alltid på extramaterial, det är ju oftast där det allra göttigaste gömmer sig.
 4. Jag kan alla låttexter till alla låtar som mitt favvoband nånsin gett ut.
 5. Jag prenumererar på minst en vetenskapstidning.
 6. Du rättar gärna folk när dom omnämner fel filmer som ”dom tre första Star Wars-filmerna”.
 7. Jag älskar Tim Burton och lever i full visshet om att det bara är jag som verkligen, verkligen uppskattar hans estetik.
 8. Jag älskar stop/motion och ser lätt när det är äkta eller dator-fusk. 
 9. Jag köper hellre magasin om vetenskap, språk, psykologi och liknande än om mode och kändisar.
 10. Jag älskar att avslöja rykten, felaktiga föreställningar, skrönor och myter, trots att det gör mig till en jobbig beßerweißer ibland, (bara kolla in den jobbigt korrekta tyska stavningen. Som tydligen ändå är fel.) och ja, jag har Bengt Af Klintberg i bokhyllan.(Bara en bild på typisk fakta som krossar våra fördomar. Från IV.)
 11. Allting som har med David Lynch i allmänhet och Twin Peaks i synnerhet är nästan lite heligt.(Smycke med Cooper och Audrey från Livskris Jewlery som min kompis Karolina hobbydriver, finns på instagram tex.)
 12. Vinylspelaren har en självklar plats i mitt hem och tycker att knastret från en LP är vackrare än allt perfekt hi-tech-ljud-grejs i världen.
 13. Du skrev dikter och målade som ung. Varje jag.
 14. Du är bekant med dom flesta ”rage-faces”:erna och kan skratta på dig av ett bra meme.​
  (Den här bilden var ju nåt annat men i typ samma genre.)
 15. Du började sminka dig sist i klassen.
 16. Du har aldrig vaxat dig nånstans, det verkar göra ont och lite rakning då och då räcker väl? 
 17. När klasskompisarna skrev kärlekslistor skrev du låtlistor. 
 18. När klasskompisarna hånglade spelade du in blandband. 

Du har svarat 0-5 st ”ja”. Detta betyder att du inte är så illa ute ändå. Du fick säkert hångla och nån annan spelade in blandnanden till dig istället.

Du har svarat 6-10 ”ja” vilket innebär att du ändå har en tönt-nörd-o-cooling där inne nånstans men att det fortfarande går ganska bra att dölja.

Har du fått ihop hela 11-17 ”ja” så tror jag att du förlikat dig med det, det är liksom redan kört och du behöver inte låtsas om nåt annat, alla vet redan om det liksom. Kanske ser du det rent av som en tillgång?!

18 ”ja”. Du är Kitty Störby Jutbring. 

PS. Behöver jag skriva att det är mycket trams, ironi och sarkasm i inlägget?

Kram och godnatt!

4 reaktioner på ”Test: HUR O-COOL ÄR DU?

 1. Och ändå blev Besserwisser felstavat – trots snygga ”dubbel-s”. Heter nämligen inte besserweisser.. 🤣🤣 och alltid med stor bokstav i början av substantiv.

  Haha – kunde inte låta bli att vara precis en sån..💕

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s