2 reaktioner på ”Kiosken officiellt öppen!

  1. Hej Kitty! Jag tycker att du är fantastisk! Förra sommaren var jag gravid och tyckte det va ganska jobbigt, då brukade jag gå in på din blogg och följa kiosk-projektet för att bli pepp på allt pyssel och skoj som skulle komma med bebisen. Nu är min son 9 månader och jag (vi) mår jättebra, läser fortfarande din blogg och blir pepp och lugn och massa andra saker av den. Hoppas att er familj får en jättehärlig sommar med kiosken! En dag ska jag fixa en egen åt min son 🙂 Kramar!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s