Jag är en gruppknxxxx apa som ska hänga mig.

Iaf om vi får tro den här stjärnan. På min insta fick jag hjälp, men bi kommer ingen vart. Hade så gärna velat prata med Felix föräldrar. Och om det inte är ungennpå bilden hade jag velat prata med personen ändå. Annars är det rätt ok. Det finns två nya avsnitt av Familj Vecka För vecka ute. Dom bäddar jag in här i morgon. Nästa avsnitt blir från vår lekkiosk och fullt av diy, därför lägger jag inte upp nåt nu som jag lovade. Massa pussar! 

Den här bilden fick jag i ett mms av mamma. Den är fotad från Hänt Extra. Kära Hänt Extra: detta är min son Kimmi-Kid, inte ”dottern Nikki-Lo”. Egentligen gör det absolut ingenting, dom är dessutom väldigt lika, fast OM det är så att namnförväxlingen inträffade pga hårspänne och dyl så kan det vara bra att komma ihåg att även barn med snopp kan se ut så här. 😉 Puss och godnatt! 

18 reaktioner på ”Jag är en gruppknxxxx apa som ska hänga mig.

 1. Vad är ens en gruppknullande apa? Knullar man i grupp, som en orgie, eller är man två och två, fast bredvid andra par, så man är en hel grupp gruppknullare? Eller knullar du en hel grupp? Är dom andra också apor? Hur många behöver man vara för att det ska bli en grupp? Hur hinner du gruppknulla när du har småbarn?!

  Gilla

 2. förmodligen inte pojken på bilden som skrivit kommentaren så att lägga ut en bild, eller nej tre bilder, på honom känns rätt dumt och omoget från en vuxen kvinna. du kan bara skicka ett mail till ‘honom’ själv utan att outa någon på en blogg. självnäthata inte tillbaka tack.

  Gilla

 3. Ja blir lite förvånad med att du hänger ut pojken…
  Min dotter råkade ut för samma sak att en hon känner skrev grova och kränkande inlägg på Instagram. Och då var tjejens konto hackat..
  Bara en tanke..

  Gilla

  • Även många som skriver elaka saker på instagram / snapchat och dyligt för att sedan påstå att det var någon annan som skrev det på hens konto, fast det i själva verket var hen själv! Så lätt att dra till med när man blir påkommen, och föräldrar har en förmåga att lita blint på sina barn…

   Gilla

 4. Det där med Hänt Extra. Du är himla duktig som tar striden genom att inte följa normen vad det gäller dina barn. Men än så länge måste du väl ändå medge att det är väldigt få som klär sina pojkar i hårspänne och klänningar i offentliga rummet. Än så länge förknippar vi små barn med hårspänne att vara en tjej. Det hjälper inte hur du spökar ut din pojke i rosa klänning och din flicka i 80 tals gröna kläder. Än så länge är det ingen annan än du som hunnit dit. Nu blir det bara patetiskt. Min flicka får inte ha rosa. Där med basta. Min gulliga pojke ska ha klänning från dag ett. Du går i bräschen. Fine. Men just här och nu är du tämligen ensam med att klä dina barn som du gör. Därmed inte sagt att du gör fel. Var och en blir lycklig på sin tro.

  Gilla

  • Jasså? Själv har jag tonårsbarn, min son har visst fått använda hårspännen/snoddar, kjol/klänning. Tjejen har haft grön som favvofärg, och åkt skateboard…
   Ska dessuton tillägga att jag har arbetat på förskola väldigt länge, och det finns många pojkar som har hårspännen och hårsnoddar nuförtiden…..

   Gilla

  • Jag anser att ni verkligen gör livet svårt för era barn!
   Är det verkligen det man vill? Är det fult att se ut som en kille, när man är en kille?
   Är det fult att se ut som en tjej när man är en tjej?
   Tänk när barnen vuxit upp, är helt förvirrade och anklagar er föräldrar,
   Vad är vitsen liksom?
   Bara att skämma ut barnen? Eller vill ni liksom göra något som sticker ut?
   Jag blir mest ledsen att ni experimenterar med era barn.

   Gilla

   • Du har verkligen inte förstått någonting! Det är inte fult att se ut som kille eller tjej när man är just kille eller tjej. Det går jättebra! Men man bemöts väldigt olika om man är kille eller tjej. Av andra människor. Av vuxna människor och av barn (de senare pga deras föräldrar bland annat). Pga av sociala mönster, pga maktstrukturer, pga fördomar och inskränkthet eller okunskap. Då kan det vara najs som förälder att säga till sitt barn att hon/han/hen får se ut hur den vill! Att allt är ok. Det gör Kitty och Per. De lever dessutom som de lär. Det är ju desdutom superkul med färg ovh kreativitet! De barn det är synd om är de som tvingas in snäva ramar och könsroller från de kommer ut från magen. Ps. Om man är förvirrad angående sin könsidentitet så beror det inte på att man haft för färgglada kläder på sig som liten.

    Gilla

 5. Kitty! Jag tycker att du är skitbra!! Men jag tycker inte att du ska ha kvar detta inlägg som det ser ut nu. Jag tror verkligen inte att det är pojken på bilden som har skrivit texten. Jag jobbar som lärare och har väldigt många exempel på hur barn/ungdomar kränks på nätet genom att deras konton hackas eller att falska konton skapas med deras namn och bild.
  Jag förstår VERKLIGEN att du vill markera mot personen som skrev detta men jag tror inte att detta är rätt sätt. Det är ett för högt spel att spela om barnet på bilden är oskyldigt. Vi måste komma ihåg att vara extra försiktiga när barn eller ungdomar är inblandade.

  Förlåt för pekpinnarna men jag får lite ont i magen av detta inlägg. I övrigt hejar jag på dig precis hela tiden! Ha det jättebra!

  Gilla

 6. Ping: Kärleksbrev till Kitty Jutbring. – ASTERIXIA

 7. Jag tycker också att du ska ta bort inlägget av samma skäl som ”ostrabibblan” skriver. Det kan ta en ändelse med förskräckelse då det ser ut stt vara ett hackat konto.
  Vad gäller Häntbilden. Men är det inte så ni vill att det ska vara? Att man inte ska se ngn skillnad på barnen?

  Gilla

 8. Men vilka hårda ord du får i dina kommentarer 😯 Kitty är en vanlig person. Känns som att många behöver släppa på kraven de tycks ha på Kitty.

  Du är bäst! För mig är du en inspiration på många sätt, med föräldraskap och en massa annat !

  Kram o kärlek

  Gilla

 9. Varför kan barn inte bara få vara barn?!
  Jag har alltid varit trött på att pojkar hänvisas till pojkavdelningen och flickor till flickavdelningen i våra barnbutiker. Det har också gjort mig förbannad! Därför har jag öppnat en barnbutik där alla barn kan välja fritt bland kläder och leksaker utan att hänvisas till någon särskild avdelning. Jag tycker verkligen att en sådan butik behövs!
  Butiken heter Omnes (samma grejer för killar och tjejer) och finns i Haga i Göteborg! Den finns också på webben: http://www.omnes.nu

  Gilla

 10. Varför tror ingen att det är pojken på bilden? Jag ser barn varje dag som skriver liknande saker till varandra. Det är sannolikt pojken på bilden som skrivit det. Det är ovanligt med hackande konton och 9 av 10, är det bara en bortförklaring.

  Gillad av 1 person

 11. Ping: Ett kärleksbrev. | Bloggbevakning Nöjesguiden

 12. Hur kommer det sig att du inte klär din son med blått och svart osv utan alltid med hårspännen rosa etc om det inte har någon betydelse vad 🐔har på sig ?Är det förskräckligt om någon skulle kunna gissa att han är av det manliga könet?måste barnen vara något ”det” i din värld är hon och han så hemskt?Det verkar vara jättejobbigt att oroa sig över detta dag ut och dag in .Ha en underbar sommar🌻💛

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s