6 reaktioner på ”Vad är semester?

 1. Jaaa!!! Allt för att göra barnen nöjda…nästan att man längtar till att jobba, ha ha MEN har lärt mig lite efter tre somrar med tre barn. Vi gör mycket saker som barnen känner igen, samma utflykter som de gillar men är trygga med och så har vi iPad dagar då de får spela och kolla tv hur mycket de vill!!! Mamman solar o tar semester då hi hi
  Simma lugnt o sänk kraven

  Gilla

 2. Acceptera att semester inte kommer vara som tidigare, dra ner kraven på planer och försöka ge varandra egentid då och då. Framför allt försök se småbarnsåren som något positivt – risken är att ni ångrar er om 10 år annars. Det är energikrävande för alla föräldrar, men oj vad det även ger energi!

  Gilla

 3. Barnen är så stora att de kan leka tillsammans nu, släpp lekledarrollen ibland! Men semester är INTE semester = vila när man har småbarn… jag försöker se det så att kraven sänks och vardagen inte är så inrutad som vanligt. Skönt att slippa stressa iväg kl 7 på morgonen och städningen får vänta…

  Gilla

 4. Klockrent beskrivet!!!! Typ bland det bästa jag hört på länge.

  Hemma med en fyraåring och tvillingar på två och dagarna ska fyllas med roliga saker hela tiden. Jag är helt slut:) Om en vecka blir sambon äntligen ledig!!!!

  Gilla

  • Varför ska dagarna fyllas med något roligt hela tiden?
   Det är ju ni själva som skapar det jobbiga. Det går att bara vara.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s