Hemliga lekplatsen.

Nikki-Lo och jag har en hemlig lekplats. Det är egentligen inget speciellt eller hemligt med den, tvärt om, den är liten, sliten och totalt synlig. Den ligger nere vid strandkanten, nära den lokala lilla mataffären här i bland stugorna. 

Men för oss är den magisk. Vi går nämligen dit själva ibland, tar kanske med lite fika och sen gör vi speciella grejer. 

Det börjar med nedräkning och vi måste kasta oss på det lilla lekhuset, förlåt, jag menar ju såklart rymdraketen för att hinna med. Sen drar vi runt på olika planeter. Ibland stannar vi länge, tar på syrehjälmen, ibland mellanlandar vi bara. Tillslut är vi tillbaks på jorden och då blir det lopp! Oftast är Nikki-Lo Blixten McQueen och jag Bärgarn från filmen Bilar. Hon ritar upp startlinje i sanden, bestämmer antal varv och vinner. Jag refererar, får punka och andra problem samt förlorar. Idag var det fyra varv.Sen sätter vi oss ”krabba” på vår favvisgunga och blir det nedräkning igen, samtidigt som jag tar fart, och på tio har vi riktigt läskigt hög fart. Då börjar snedgunget!! Vi åker helt vilt hit och dit och snurrar. Nikki-Lo håller sig fast, gapskrattar och säger att det kittlar i magen. Bättre än Liseberg? Så himla mysigt. Oftast är gungan det sista vi avverkar, och Nikki-Lo håller om mig och säger att hon gillar mig och sånt fint. Blir helt rörd. Det är inte dyrt med kvalitetstid. Lite fantasi och energi bara. (Fast vissa dagar är det inte så ”bara” tyvärr) Älskar att vi har en hemlig grej. Fast idag var mina föräldrar på visit och fick hänga på. Pappa fotade. Jag fick en topp som Nikki-Lo snabbt tog till sig. Såklart det är en klänning egentligenPuss, kram och godnatt!

3 reaktioner på ”Hemliga lekplatsen.

  1. Åh va mitt hjärta blir alldeles varmt när jag läser detta!! Jag växte upp med en ensamstående mamma som aldrig lekte med mig eller gav mig fysisk kontakt (förutom äckliga smällkyssar på kinderna) enligt min terapeut jag hade av och till i nästan 10 år är det väldigt viktigt att man har det precis så kul ni har på lekplatsen! Du är en jäkligt bra mamma! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s