Koja till alla!!

Till alla som har våningssäng eller typ bara en säng: gör koja. Fy fasen vad mysigt det är. Fyra metallkrokar med liten skruv i ena änden, ett snöre och två lakan, sen är det klart. Extra kuddar, gosedjur, ljusslinga och Alfons på iPad är bara bonus. Tänk att fika här när det regnar eller kanske åskar?! En krok i varje hörn …… och så en som lite snörstöd på långsidan.Jag tänker att för vanliga sängar borde det väl räcka med ett par rundstavar/stavar/brädor fastsurrade med spännband vid sängbenen och så krokar i dom, eller?

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s