Jag vet ALLT om barn och föräldraskap!

Hehe, skämtade bara, det är snarare tvärt om. Ju mer jag lär mig och upplever desto mindre fattar jag att jag inte vet. 

Igår hade vi en ganska liten unge här på besök och plötsligt befann jag mig i tankar ich funderingar jag nästan glömt. Det fick mig att tänka på den här krönikan hag skrev flera året. En lista på tio punkter till alla som ska få bäbis. Den sista punkten är viktigast. Oskar du läsa den HÄR så undrar jag var du tänker om ämnet och om jag glömt nåt. Massa kramar!!

2 reaktioner på ”Jag vet ALLT om barn och föräldraskap!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s