Förlåt för felaktig hantering av skiljetecken. Hehe.

Jag har svarat på massor av era kommentarer. Jag var lite rädd och det hade bunkrat upp sig över 50 stycken. Men det var dumt, dom var superfina, smarta och roliga. Tack. Här kommer ett smakprov:

Jag har aldrig utgett mig för att vara särskilt bra på grammatik och språk. Där emot tycker jag det är superkul. Jag läser gärna tidningar, lyssnar på poddar och ser tv-program om just språk. 

Därför kändes den här kommentaren lite extra kul:

”Jag kan inte låta bli att störa mig på den felaktiga användningen av kommatecken på punkt fem. I övrigt ser jag ingen skillnad på att tex läsa en bok på lekplatsen eller att man lite snabbt scrollar på mobilen. Så länge man samtidigt har koll på barnen vill säga. De flesta föräldrar kan göra flera saker samtidigt.”
Jag svarade:

”Tack. Jag hoppas inte att den felaktiga användningen hindrade dig från att fatta hur jag menade. Om så är fallet, att du ändå fattade, så är jag ändå nöjd. Kram! Jag vet en som brukar använda kommatecken så här: idag var jag på stan,,,, så kul! Jag hittade en kjol,,,supersnygg ,,,,köpte den. På riktigt alltså. Då stör till och med jag mig, hehe.”

TILLÄGG!! Haha!! NU fattar jag! Det var ju skylten på bilden som hade knasiga kommatecken. Jag trodde det var JAG i MITT inlägg. Haha. Egocentrisk, någon? FÖRLÅT kommentarskrivaren!! Pinsamt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s