DIY-kakor klara.

Fortsättning och uppdatering på kakorna. I förrförra inlägget visar jag hela processen.

Jag älskar att göra lekmat själv!

Från små träbitar, utsågade och överblivna från när Per byggde grindar, via sandpapper, limpistolsgarnering, vit färg som grund, mer färg, och sen, sist av allt, ett ordentligt lager lack. Allt vattenbaserat. (Hobbyfärg från Panduro och oceanlack eller vad det heter, också Panduro. Köpte först färg på Flying Tiger (TGR) men den var helt hemsk. Billig, men helt utan täckförmåga och glans mm. Mamma köpte färgerna till mig, ingen spons etc. Vill vara tydlig.)

Kidsen gjorde varsitt bidrag. Jag gjorde ett ”N” och lite strössel med limpickan som jag sen målade i mint, annars är det deras verk.

Jag försökte göra några lite likadana, men det blev rätt spretigt.  Två blev dubbla. Hur jag gjorde dom där gräddplupparna är en helt annan story.Lite gött ser det väl ut?
Nu är dom färdiga och redo för försäljning.

Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s