Mer DIY och pyssel. Mer lekmat mm.

Per har snickrat grindar. Det blev över små träbitar som jag slipade till lite. Jag orkade inte göra det för hand. Jag tog en slipmaskin och liksom tryckte varje bit mot. Det funkade perfekt, men lät lite jobbigt.Efter sandpappringen gjorde jag dekor med limpistol.Jag tog bort alla störiga trådar från smältlimmet och målade allt vitt. Japp! Det ska bli kakor. Några dubbla.Sen till det riktigt tidskrävande, målningen. Särskilt som kidsen avbryter allt konstant, såklart. Så här mycket hann jag i eftermiddags.Jag blev nästan klar nu i natt, men jag visar efter jag lackat alltihop i morgon. Ligger här med helt färdiga händer och har kass samvete för att jag inte sover än. Vi har bara en ynka vecka kvar på landet, sen börjar föris och allt annat. I morgon åker jag och mamma hem till henne och pappa i Göteborg och på tisdag åker vi ut i skärgården till ett pensionat på en ö. Två nätter. Såååå lyxigt!!!

Godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s