Lansering! Mina kort har kommit!

Hallåååå! Woohooo!

 Idag lanseras mina små alster HÄR! (tryckstudion.se)

Det är ett tackkort, bild ett, två olika bäbiskort, bild två och tre, för grattis, dop eller sk namngivning. (Vi hade ju ”releaseparty” för våra.) Och ett för förlovning eller bröllop, sista bilden.Alla kan liksom göras om enligt egna önskemål på sidan. Det kan bli kort, posters i lite olika format och varianter. Hoppas några blir sålda nu bara, hehe!

Jag har försökt tänka inkluderande och på mångfald. Tex höll jag på att dö av tristess när jag bildgooglade runt lite inför samarbetet och alla ALLA bäbisar var beige med rosa ELLER ljusblå tillbehör. Och bröllopskort för samkönade var så sjukt fantasilösa med två frackar eller två hattar eller två klänningar eller två högklackade skor. Fortfarande fast i normen liksom! Jag tänker att mitt bröllopskort ska funka för ALLA som vill gifta eller förlova sig! 

Så, jag vet inte om jag lyckats eller så, men ett ärligt försök blev det iaf. Kram!!
(Återkommer med tävling och rabatt på köp och sånt längre fram tror jag, det verkade så på Tryckstudionmämniskorna iaf!) Kram och puss!!

10 reaktioner på ”Lansering! Mina kort har kommit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s