Födelsedagsresa!

När jag fyllde år i april fick jag en resa av mina föräldrar. Efter lite velande blev det två nätter på pensionat Skäret på Styrsö. Jag orkade helt enkelt inte resa till nåt, till upplevelser och en massa intryck, jag ville helst bara bort. Fast alltså, det var fantastiskt fint och massor att uppleva och se, men ändå liksom mest lugn och ro. Hav, sol, klippor, sömn, prat, mat, cykling och korsord. Vi åt lunch på en brygga innan vi checkade in. Mamma tog fram en födelsedagsflagga. Så himla gulligt!Sen hade hon lite kreativa överraskningar med sig. På em första dagen tog hon upp virknålen och garn. Det blev en hatt till Nikki-Los får, som jag hade med mig, och en grytlapp.Middagen första kvällen var helt fantastisk. Det är ett magiskt ställe.Då fick jag en flagga av vår servitör (heter det så fortfarande?) jag bara fyllde år hela tiden liksom. Men resan var ju min present så det var inte mer än rätt.Just det, dagen efter cyklade vi till en annan del av ön, så sitter vi där med lite plocklunch på bryggan och vad händer? Jo, då halar mamma plötsligt fram målargrejer. Så himla sött. Det blev ju som det blev, men det var ju själva grejen som var poängen, inte resultatet.Det är så himla idylliskt där på Skäret. Allt är så där romantiskt, gammaldags och somrigt.Och husen på själva ön! My lord! Helt galna, vissa av dom! Som drömmar. Som tårtor av trä, torn, glasverandor, torn, snickarglädje och balkonger. Jag är hälften avundsjuk och hälften beundrande. Här medan är inte dom ”värsta”, men dock fantastiska, dessa med.

Vi hade så himla mysigt. Det var vår allra första resa helt själva jag och mamma. Stor skandal! Jag vill snart ta Nikki-Lo på hotellnatt bara vi två. Borde ju kunna bli magiskt det med. Puss godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s