Fynd, diy och snippmuskler.

Såklart hann jag inte få till vad jag skola idag, klipp och sånt. Men här kommer en liten hint om vad jag kommer visa och prata om. Plagg jag hittade på loppis och rea och vad jag upptäckte och hur dom ser ut idag.Samt om bäckenbotten, vilka muskler är egentligen hela efter att jag fött två barn med näsorna uppåt och en sugklocka? Jag ”talar ut” i morgon. Hehe. Vilken kliffhanger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s