Kompis-rabatt!! Men inte från Anna Book.

Jag är ju ett jäkla ras just nu, inte alls lika het, omskriven, solbränd och vittandad som Anna Book. Inte undra på att Tryckstudion har svårt att sälja mina grejer, hehe. Eller så vill dom bara, som tidigare utlovats, vara schyssta och ge lite specialbehandling till mig och de mina? SÅ måste det vara!

Hur som helst:
20% rabatt till alla som läser detta!! Skriv in koden kitty-sep när du beställer. Gäller på alla kort och posters i Kitty-kategorin hos Tryckstudion. 

Du hittar mina illustrerade inbjudningskort, tackkort och posters HÄR!!

Själv ska jag göra en poster av mitt tackkort, om det går. Den sockersöta/fulsnygga bilden på rådjuren är jag extra nöjd med, hehe.

PS: Det översta jag skrev var liksom skämt-ironi, skrivet på ett sätt som är lite typiskt mig. Anna Book har inget med nånting att göra, bara att hon är överallt och det har fått mig att tänka mycket på detta med utseende och make-overs. Jag jobbade ju ändå med henne en gång 2009 eller när det var. Jag utvecklar i morgon i ett klipp tänkte jag. 

Men, samtidigt som jag skämtar har jag ju rätt, jag ÄR ett ras och hon ÄR solbränd och glad med vita tänder. Eller hur? Kolla bara:Anna vs Kitty.(Även detta är skämt, såklart.)

5 reaktioner på ”Kompis-rabatt!! Men inte från Anna Book.

  1. Lite kul att du tar just henne i jämförelse för bakom fasaden är hennes liv troligen i ras efter en grej som hänt i familjen. Cirkulerar en del om detta på nätet men inte tagits upp av tidningarna pga minderåriga inblandade.

    Gilla

  2. Vilka fina kort o posters du gör…!! Väntar bebis i oktober, tänkte köpa postern ”jag är här nu”. Så himla fin…!! Fattade inte att man kunde ändra texten under, ännu gulligare 😊 så fint o ha i hens rum… Kram på dig, du är grym 😘😊💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s