Pappa, kom hem …

Hej. Per är som sagt borta i en hel vecka. Det är lite tufft. Det har varit en extremt intensiv dag. Vi har badat (badkar), pysslat skålar av papperslera, lagat mat som ingen (utom jag) ville ha och så har jag dammsugit. Sen, på eftermiddagen kom vi äntligen ut och hängde länge med en annan familj. Både i deras lägenhet och ute på gården. Kimmo-Kid har varit himla fin, han pratar en massa, är mest bara cool och nöjd. Nikki-Lo, där emot, har bjudit på många av sina mest ohärliga sidor. Hon har skrikit skithögt, (pratar du med mig så gapar jag!) ignorerat mig, inte lyssnat eller svarat, vägrat samarbeta, vägrat ha på sig kläder, hela tiden ”ställt till” med saker för att försvåra. (Men hon har varit fantastisk med. FINA, mamma! Sa hon tex plötsligt idag!)

Så jag är lite sliten. 

I morse var jag så förvirrad av allt som hände samtidigt som jag skulle få saker gjort att jag skrev en att-göra-lista. Den såg ut så här:

  1. Äta frukost
  2. Vitaminer och min medicin
  3. Ta på mig kläder
  4. Borsta mina tänder
  5. Packa min väska med blöjor våtservetter
  6. Ta på barnen kläder
  7. Nikki-Los medicin
  8. Borsta barnens tänder
  9. Gå ut

En lista full av saker som andra kallar ”vanlig jäkla rutin” eller liknande. Men jag var tvungen! Annars får jag bara inte ihop det vissa dagar. Nu har jag lagt mig supermycket för sent, både tvätt- och diskhögarna är överväldigande men dom rörde jag inte ens, jag var TVUNGEN att ha lite egentid.

Precis HÄR tillbringade jag den. Fast i mörker.  Puss godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s