Vad gör dig lycklig? 

Per kommer hem i natt och vi har beställt två soffor så om nån vill ha våra gamla för typ 500 styck så säg till, hehe. (Dom finns i ett gammalt inlägg på @kittysinstaloppis på instagram. Men annars ringer vi myrorna typ. Båda har tvättbara klädslar iaf. Skulle passa bra som helt ok slit-möbler nånstans. 

Jag efterlyste lite tips på insta igår. För jag och Per är verkligen inte på nåt sätt romantiska längre. Det är liksom två parallella föräldraliv som levs. Jag tror det finns önskan om att hitta fram till ett förhållande igen, men vägen dit känns lång. 

Jag tar gärna emot fler tips!

Sen har jag fastnat totalt i alla säsonger av Gift vid första ögonkastet som finns, oavsett från vilket land det kommer. Finns på SVTplay. Här kommer en liten läxa att lära sig:Kan nog stämma. Sen är det det där med lycka:Den sista bilden där visar hur vi faktiskt, enligt forskning, blir lyckligare av annat än saker och pengar. Det vet vi väl alla, EGENTLIGEN, men samtidigt kan jag ofta komma på mig själv med att bli avundsjuk på folk med fina hus, bra jobb, pengar och grejer. Nu finns det forskning på att jag inte behöver det, hehe. Vad gör dig lycklig?

4 reaktioner på ”Vad gör dig lycklig? 

 1. Men när du ser på Per vad är dina första tankar då?
  När jag ser på min man Erik så kan jag fortfarande få samma känsla som när jag först såg honom ❤️
  För mig är det väldigt viktigt att bli uppskattad av min man, i ord och handling, för vad jag gör och är och försöker vara likadan tillbaka. Vi försöker också prata mycket på kvällarna och ibland inte prata alls 😊
  Nu får vi en del ensamtid att göra saker bara vi 2 eller en natt ensamma då dottern sover hos farmor eller farfar.

  Gilla

 2. Jag tror att det är viktigt att uppskatta vardagen och förstå att det är det som är livet. Försöka få in lite kramar här och där, försöka vara nära varandra även fast man har barnen runt benen. Stryka lite på varandra när man råkar vara nära. Sova nära då det funkar, sitta/ligga nära i soffan istället för i varsitt hörn. Tror närhet föder närhet! Försök göra små förändringar som till slut blir en vana. Är svårt när man inte har naturlig barnvakt i närheten, annars är ju några timmar på tu man hand helt underbart!

  Gilla

 3. Haha ååh Married at first sight är definitivt min guilty pleasure. Har dock bara sett den Amerikanska versionen, borde kolla in den svenska men känner att jag kommer behöva skämskudde för det 😳

  Gilla

 4. Jag behöver också veta! Fast innerst inne tror jag man vet själv. Något gör att man inte lämnar relationen och det för något får man ta reda på vad det består av. I min och mannens fall är det nog själva livspusslet som saknar bitarna för just oss. Vi prioriterar bort relationen för att lägga allt fokus på barnen och när vi väl har en lucka ledigt har vi liksom kommit så långt isär att en kram känns ovant och onödig. På den vägen är det nog.. Vår fysiska närhet och närvaro blir allt glesare vilket drar oss isär, långsamt. Det som håller oss samman är nog vetskapen om situationen vilket liksom får oss att tänka att det kommer bättre tider eftersom omständigheterna förändras.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s