Gunilla Bergström <3 mig. Typ. 

Ljudboken jag läste in i våras har släppts idag. Läskigt men kul. Sjuåriga Mias föräldrar bråkar och en vinterkväll flyttar pappan ut. Gunilla Bergströms bok Mias Pappa Flyttar är från 1971, och nu går den att lyssna på. Det var faktiskt supersvårt att läsa in den. Dels ville dom att jag skulle ”leva mig in” lite, dels var den skriven lite i dagboksform som från en sjuåring och dels var språket ju lite speciellt iom att det är ifrån 1971. Men det var helt fantastiskt kul. Och dom blev nöjda. Mias Pappa Flyttar var faktiskt den bok som inspirerade Gunnilla till den allra första Alfonsboken. Så det är verkligen fantastiskt att jag fått den stora äran att få läsa in den!! Vill du eller nåt barn du känner lyssna så finns den på Storytel. Bilderna har jag snott från @alfonsofficiell på Instagram. OBS! Detta inlägg är inget samarbete.Så här skriver Alfons/Bokmakaren om boken:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s