Dålig täckning?

Nej, men möjligtvis teckning. 

Höhö

Ett tips. Anteckningar på iPhone har ett litet skit-teckningsprogram. Inte alls avancerat, men ändå. Om en får en idé på t-banan eller liknande. Jag testade att göra en liten björn nu. Igår gjorde jag ett klipp om vad en får och inte får göra när en inte är nån ungdom längre. Jag efterfrågade hjälp till en lista på ämnet. Dessutom berättade jag om mitt besök och min dom hos hudläkaren och avhandlade lite botox. Ska testa i mirgon igen.  Jag redigerade det tom, tramsade till med fula vinjetter och sånt i iMovie, men sen funkade det inte när jag skulle posta på youtube. Hatar teknik! Allt det roliga tar två minuter och allt krångel och felsökande tar 200. 

I morgon åker jag på höstens första bomässa. Jag ska pyssla små hus med alla barn som vill och det blir premiär i Karlskrona. Den gamla militärstaden i Blekinge. Jag förbereder bara i mirgon, pysslar mellan 11-16 på lördag men i fortsättningen blir det på söndagar.

Ses vi där?För övrigt så började jag med en hudbehandling idag. Ska bli kul att se om den biter på mitt kliande jäkla fejs.

Godnatt!

4 reaktioner på ”Dålig täckning?

  1. Åh, vilka fina hus. Det får bli pysselhelg med barnen. Du är grym på pyssel, blir så glad när jag ser dina grejor 😀
    Hoppas att du får hjälp med ditt ”kliande fejs”!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s