Lite lyrisk här.

Det är inte ofta jag blir sådär peppad av ny musik längre. Jag var inne på Pressbyrån nyss och hörde nåt jag kände igen. Och ja, jag vet, jag känner Stefan Storm, och är därmed inte opartisk, men det är inte så att vi fikar varje vecka och jag VET att jag hade känt så här ändå. Jag älskar nämligen hans band The Sound Of Arrows och har gjort det sen jag hörde dom första gången för flera år sen. Nu ligger en ny låt ute som heter Beautiful Life. Videon finns här!

Allt i videon, låten, All Saints-Pure Shore-boyband-nittiotalskänslan, estetiken, hela Stefan får mig att vilja vara ca 200 år yngre och spela skivor på en klubb. Har du inte koll på The Sound Of Arrows så har du massor att höra och se. Kolla alla deras videos och lyssna igenom skivorna. Min present till dig! 
Sorry men lite inspirerad och lyrisk här. 

En reaktion på ”Lite lyrisk här.

  1. TACK, för detta musiktips. Har lyssnat på allt dom släppt nu och är helt lyrisk. Precis i min smak. Och hur glad blev jag inte idag när jag ser att dom ska spela på Debaser nu på fredag. Jag har troligen ingen att gå med, men ska baske mig samla mod att gå själv om så behövs för att jag ska få uppleva musiken live! Tack, igen! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s