Bekräfta mig!!!!!!

Tycker själv jag var lite rolig på Instagram nyss:

Fy fasen vad jag hatar sånna här inlägg. Ful, ointressant hiss-selfie om hår. Alltså, förlåt! Tänkte skriva så här: ”Att tvinga hår ligga i mittbena är ett drygt i-landsproblem. Imorse gav jag upp och åttiotalsvågen är tillbaks. Sen tog jag en hatt av bara farten, när jag ändå är tillbaks liksom. Nu känner jag mig nästan lite svettig av den plötsliga omläggningen av bena och hatt. Vardagsegde!😂😰” lite ironiskt men kände att det blev för mycket. Så jag gjorde inte det. Eller vänta? Gjorde jag det ändå nu fast gömt bakom ännu mer ironi? Mina egna vägar till förnedring är outgrundliga. God morgon!
Det är så knasigt detta med att lägga upp bilder på sig själv och sitt ansikte. Jag och författaren Leone Milton diskuterade det i veckan. Det måste ju finnas/gå att göra forskning på det, hur det får oss att må, varför vi gör det etc. Hur tänker/känner du kring just selfiesar?

2 reaktioner på ”Bekräfta mig!!!!!!

  1. Tar ganska ofta selfies, även i hissen. Det accelererade när jag började spara ut håret, vill ju dokumentera de olika stadierna liksom! Dock har jag bara mina selfies för eget bruk. Har på senare år äntligen börjat tycka riktigt bra om mitt utseende, och att bekräfta det med bilder på mig själv känns fint på något sätt. Bildbevis på att jag gillar mig själv.

    Gilla

  2. Selfies är helt meningslöst för mig, iallafall i den mängden folk lägger ut det.
    Jag vet hur folk ser ut, visa mig något intressant istället eller skriv något smart/roligt/viktigt. Då klickar jag gilla eller kommenterar. Selfies ignorerar jag helt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s