4 reaktioner på ”Mitt alterego levererar svett-lifehack! 

  1. Inser att min förra kommentar kan låta lite hård och ifrågasättande.. men jag undrar faktiskt på riktigt. Det låter ju helknasigt, men samtidigt super smart.

    Gilla

  2. Alltså bästa tipset ever ju, tack! Brb ska gå till affärn o köpa trosskydd nu! Hehe. Sedan jag slutade med deo så svettas jag mer dock luktfritt så detta låter faktiskt skitsmart haha. Själv måste ju en sitta med toapapper i armhålorna när en dricker kaffe, annars bara rinner det ned längs sidorna 😳😳

    Gilla

  3. Jag svettas aldrig, knappt ens på gymmet, eftersom de har ACn på, alldeles för kallt. Därför använder jag inte deo, men är man varm av sig så kanske det funkar. Och nej, det är inte skönt att inte svettas, testa att frysa sig genom hösten och vintern, det önskar man inte sin värsta ovän.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s