Spökpromenaden för barnen för tredje året! Woohoo!

Dags för Spökvandringen, det är tredje året vi i familjen Störby Jutbring ordnar den. Det måste ju kallas tradition, eller? På tisdag sluter vi up med alla barn som vill från förskolan och andra vi känner. Vi ses vid en stor lekplats nära oss. Vi utgår från några bänkar där det är plant och upplyst och perfekt för fika, ev bäbismatningar och häng. (Vi har lärt oss sen tidigare år.)
Vi har bett alla ta med:

-Varma kläder/filt ev regnkläder 

-Ficklampa/lykta

-Fika till familjen

Och så klart får alla gärna klä ut sig, stora som små! Läskigt eller till nån helt annat. 
Det här året har vi tyvärr behövt be föräldrarna swisha en liten slant per barn till oss. Pengarna förvandlar vi till en fruktbaserad godispåse som det Snälla Glada Spöket kommer dela ut. OM hen hittas, hehe.
Vi tänker oss två promenader upp på en skogs-dunge-kulle i vår ”bana” som vi gör med hjälp av kusin Alice, halloweenpynt och olika sorters elljus. Vi vågar inte ha nånting som brinner. Barnen följer ljusen i lite kringelikrokar och ser olika smågrejer på vägen. Där uppe blir det godispåse och sen fortsätter vi ner mot bänkarna igen. Dom små får gå lite kortare och dom stor längre.

Tanken är att det ska bli mysigt. Pyttelite läskigt och bara allmänt kul familjehäng. Alla föräldrar har hand om sina barn, vi är ju liksom ingen bamseklubb eller så. Vi fixar en del, men det blir liksom lite vad vi alla gör det till.

Så håll tummarna!
Som vanligt blir det som det blir, alltså, men förhoppningen är en kul familjestund. 
Syskon, kusiner, bästisar etc får såklart hänga på. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s