Förutom tuggummi i ögat …

… kan jag berätta vad som händer mer när en sjuk förälder (jag) har två friska barn hemma, en man på turné i New Orleans  och förskolan är stängd. 

Tuggummit, som sagt, Pippi var på Barnkanalen, det fanns pirater med lappar på ögonen. Följaktligen hamnade ett tuggummi runt fyraåringens hela vänsteröga. Det kletade och fastnade i hela ögonfransen, klibbade ihop hela ögonlocket, panik utbröt, men jag tog resterande tuggummi, formade en boll och pressade mot ögat så att kletet på ögat återförenades med moderskeppet. Der tog en stund men med perfekt resultat. Samtidigt i ett annat rum hände detta:Jag tackar min lyckliga stjärna att vi förankrat alla möbler i väggarna. Den här stod nämligen långt upp i en stege … jag menar hylla, hehe. Kimmi-Kid, 2,5, klättrade dit. För övrigt är alla filmer framme …… precis som alla leksaker, dockkläder och utklädningskläder. Allt åkte ut ungefär på samma antal sekunder som det tog för mig att snyta mig och ta en alvedon. Sa jag att jag städade i förrgår?Blöjlådan i badrummet (badasrummet) är uppochnervänd med önskat resultat enligt Kimpan. Underst ligger utklädningsdräkten från igår kväll.Jag har också gjort många olika matgrejs på beställning som inte ätits. Här ser vi ändå hyr en tugga tagits ur varje macka.Jag har även hällt upp många koppar te som sen står som en liten prydnad nånstans. Den här fick jag ändå tillfälle att dricka lite ur, det var jättekallt och jättestarkt. Mm!Men det händer kul grejer med. Skattjakt.Utklädning. Djuret nedan är fö samma som på kartan ovan. Kartan går från soffan till djuret. Via köket och hallen. Noga.Känner du igen några av dessa i-landsproblem? Jag mår verkligen kass och vill bara sova och FÅ VARA LITE SJUK! Är det så mycket begärt? Ja, tydligen. Nu ska jag ta bort resten av dom 138 klistermärkena som hamnade på golvet när jag gjorde chokladsmoothie på beställning förut. (Havremjölk, banan och kakao.)Puss och krya på mig! Snörvel och snyt. Alvedon.

4 reaktioner på ”Förutom tuggummi i ögat …

 1. Ett snabbt tillfrisknande önskar jag dig.! Så här på andra sidan skärmen är ditt inlägg humor, men jag vet ju allt för väl hur det är när en står där med virusfylld kropp och två pigga, kreativa barn. Mvh// en annan snorig morsa

  Gilla

 2. Ja, usch ja, ibland kör det ihop sig, bara att gilla läget, och göra det bästa av situationen (inte det lättaste alla gånger). Stor igenkänningsfaktor! Gillar att du skriver så ärligt!

  Hoppas du är på bättrningsvägen, krya på dig.

  Gilla

 3. Tack!
  För igenkänningen.
  För att få det bekräftat (som man egentligen förstår innerst inne) att alla andra inte har perfekta instagram-vänliga liv.
  Tycker ändå det ser rätt mysigt ut.
  Det är ju livet ändå.
  Det är inte alltid helt perfekt, bara sådär, helt av sig själv.
  Man lever det, man roddar och fixar och löser situationen.
  Och ibland uppstår situationer som bara är helt underbara.
  Och då lever man. Också.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s