Ny säsong av Labyrint!

Idag har jag varit och provat kläder på svt. I förra veckan var jag ute på stan med fantastiska kostym-Ilona och försökte hitta bra grejer. Det gjorde vi och efter ganska många framochtillbaks och kompromisser kom vi fram till nåt idag. Tror vi. Det behövs en del jobb, lite fix och sånt, men inget vi inte kan hantera. Här kommer ett litet smakprov på vad det kan tänkas bli:Hej! Har ni det bra? Jo! V 50 åker jag till sälen och när jag kommer hem är det direkt in i labyrintstudion som gäller. Har du tid för mig nångång före v 50, är alltså min fråga. Och när lan ninkma och hälsa på i studion? Jag vill sätta om hairtalk:et✌🏽😂 göra botten lite ljusare än nu, och färga om färgerna, sen är jag redo för labyrint. Om du inte har nån idé för vilken frilla jag ska ha så kör jag två rufsiga tofsar och lugg. Och denna gång får jag inte glömma att köpa med produkter och färg från dig så att jag kan underhålla håret så det ser likadant ut alla inspdagar! Vi spelar in i januari med. Då ska jag även medverka i ett program med sommarskuggan och två avsnitt av ”mysteriet på barnkanalen” så hoppas jag kan klämmas in!!!

Halsbandet var mkt snyggare än det ser ut här, men det var sönder, så vi måste byta det. Zara.com var det från. 

Det blir blingigt, roligt, glittrigt och lite brokigt. Nu är det bara smink och hår som ska fixas. Jag tänkte kanske våga mig på nåt lite utanför min vanliga rutin och har försökt få tag i Aida på Linda Hallberg Cosmetics som jobbar med grymt veganskt smink. Såklart har jag smsat Tess Niva på Hair Talk med, för hjälp med färgning och sånt. Så jäkla kul! Jag har så svårt att släppa kontrollen över sånt här, men när det finns så här bra proffs så tar jag gärna lite hjälp. Så länge jag får bestämma lite. Typ allt. Höhö.

3 reaktioner på ”Ny säsong av Labyrint!

  1. Blev det nåt tok eller var det meningen att ”Hej! Har ni det bra? Jo! V50..,” osv skulle med i det här inlägget? Blev lite förvirrad 😊
    Kul att labyrint sätter igång igen, det är en favorit här hemma!

    Gilla

  2. Haha, jag förstod inte så mycket av det här inlägget? Är det ett sms-meddelande som blivit vanlig text eller?
    Jättekul med Labyrint, mina barns favoritprogram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s