Två blir aldrig tre?

Så svårt att skriva nåt alls när kidsen är överallt. Tror inte jag själv fattade senaste inlägget riktigt. Det handlade bara om att det ska bli kul att spela in ny säsong av Labyrint (svt barnkanalen) och att jag måste fixa kläder och sånt inför det. Och att jag får bra hjälp. 

Per var ju borta på jobb i New Orleans i 12 dygn, men nu är han hemma igen och jag börjar andas ut lite. Fasen alltså, vilka dygn det varit! Magsjuka, förkylningar, föris stängt förra fredagen, utbrott, konflikter, jag var sjuk, barnvakterna sjuka … och nu har Kimpan feber igen. Ännu mer inställda möten och andra grejer och nu ligger jag ännu mer efter med jobb. My lord! Och jag som egentligen vill ha ett barn till. Jag börjar ge upp dom tankarna nu. Så tråkigt!

5 reaktioner på ”Två blir aldrig tre?

 1. Tråkigt att du ska ge upp om du längtar efter en till. Men förstår hur du menar… jag tänker och tror (vet inte hur mkt som handlar om att vara positiv och övertyga mig själv) att allt blir lättare när barnen är lite större. Samt att det kommer att vara så viktigt och värdefullt för dem att ha ett syskon till.
  Men obs! Förutsätter självklart att ni känner att er lust och ork räcker till. Om föräldrarna inte mår bra mår inte barnen bra.

  Gilla

  • Ja, det här med ett tredje barn är inte lätt… Vi är alla olika, jag tyckte småbarnsåren var jobbiga, men sedan när barnen blir äldre är det jobbigt på andra sätt, så mycket att oroa sig över och läxor att hjälpa till med. En sladdis upplever ju många som väldigt positivt, att det binder ihop familjebanden än mer…. och då är det ju ingen brådska…;)

   Gilla

 2. SÅ roligt att du ska göra labyrint igen!! Heja dig 🙌

  Ni kan ju vänta o försöka med en sladdis senare 😅 såå skönt med större barn som kan hjälpa till med småsyskonet 🤗

  Gilla

 3. Åh, känner igen mig! Vill så himla gärna ha ett tredje barn (eller fler) men vet ärligt talat inte om orken finns där? Mina två är ungefär lika gamla som dina och jag fyllde nyss 38. Så det är ju inte riktigt ett alternativ att skaffa fler om några år heller…
  men har den här längtan som genomsyrar allt!

  Gilla

 4. Jag ville ha tre barn förr men jag känner att det räcker med två, jag orkar inte mer. Skönt nu när de inte är blöjbarn längre och att ha småbarnsåren över och få sova mer. Jag har två händer och kan ha ett barn i varje hand känner inte att jag hinner mer fler.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s