Rensa ur mitt liv och mitt huvud!

Hela dagen idag har jag och Per spenderat på vinden! Vi har nämligen lovat oss själva att sälja/slänga/återvinna/skänka MINST 3/4 av all skit där uppe. 

Vi måste nämligen börja höra om och få ordning ÖVERALLT nu. Så jör ser det tex oftast ut i barnens rum. Iaf om dom lekt. Om vi precis städat är det superfint … tills kidsen leker där igen. Och det är ju lek rummet är till för. Så vi måste fixa, strukturera och rensa för att få ett smartare rum!Det är en sån FANTASTISK känsla att göra sig av med saker. En känsla av nyvunnen kontroll, liksom! Och vinden är bara steg ETT i en kedje-handlingsplan. Det är nämligen så illa att för att kunna göra NÅNTING alls åt lägenheten, är vi tvungna att börja med vinden. Vi har ingenstans att göra av det vi rensar bort och inte vill göra oss av med (direkt) annars. Hur hamnade vi här? Det korta svaret är Kitty. Alltså pga mig. Jag är en samlare och en person som fyller saker med känslor och personlighet. Hade det varut lite värre hade jag nog kunnat bli en såndär riktig fulländad ”horder”. Men idag slängde (skänkte) jag sådana mängder av grejer att jag kanske äntligen kommer ta mig ur det! För jag köper mycket mindre nu än förr med. Jag samlar just nu inte på nånting alls tillexempel. Vilken grej, va!? 

Som avslutning på allt detta härliga kan jag nämna att det går springmask på flrskolan och att en familj som Nikki-Lo leker med mycket just nu har det. Det har aldrig kliat så här mycket på en person som inte ens har det. (Än.) Jag blir så himla nojig!

Nån som vill köpa den här? Kom och hämta i Enskede, Sthlm. Skriv till mig på insta under inlägget med samma bild. Jag har själv köpt den via blocket från Skåne för ganska mycket pengar när jag bodde i Göteborg. Som vi inte kommer få igen gissar jag. Men några hundringar, kanske? Mässing, marmor och allt funkar. Tänd-dra-tråden nyss utbytt, dessutom.
Kram!

En reaktion på ”Rensa ur mitt liv och mitt huvud!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s