Nu fasen ska dom sista spåren av skit-åren bort! Big Brother-loggan.

Jag mår inte så bra när jag tänker på val jag gjorde och risker jag tog förr. Jag var destruktiv, behövde massa konstig bekräftelse och uppmärksamhet utan nån egentlig insikt eller poäng. En av dom ABSOLUT DUMMASTE grejer jag gjorde var att tatuera in BIG BROTHER-LOGGAN på mitt underben. Av alla saker i världen. Jag gjorde det i tv och fick betalt. Då ryckte jag 10.000 var mycket pengar, men kom igen! HUR tänkte jag? Kanske kan detta symbolisera lite snyggt hur skev jag var? Hur som helst, det började med att jag brukade sminka över den på somrarna. Från det blev det en sk cover up, en annan tatuering flr att täcka, men det blev nästan ännu värre, särskilt nu, tio år senare, tatueringen har blivit mer och mer transparent och loggan syns igenom rätt mycket. Men! Det finns hopp! På måndag ska jag på min första laserbehandling. Jag kommer bli fri! Jag har fler tatueringar jag skulle vilja bli av med, speciellt en på armen, men jag börjar med det värsta, min dummaste, sämsta, värsta och sen får vi se vart det leder. Och hur ont det gör. Uppdaterar med bilder och betyg på smärtan. Kram, godnatt!
I morgon blir det barnkalas!

5 reaktioner på ”Nu fasen ska dom sista spåren av skit-åren bort! Big Brother-loggan.

 1. Jag har själv tagit bort en stor på överarmen. Det krävdes bara tre eller fyra omgångar med laser för att få den tillräckligt blek för att kunna tatuera över. Fick dock vänta ett år mellan sista lasern tills den nya tatueringen gjordes (den nya kunde bli blekt annars).
  Det gör ont, absolut. Men samtidigt, jag körde hela på en gång varje gång. Vissa delar upp det men jag ville bara bli av med den.
  Jag ångrar inte en sekund att jag tog bort den och gjorde en ny. Värt all smärta och pengar!! Lycka till ❤️

  Gilla

 2. Jag tycker det känns väldigt oansvarigt av vuxna som jobbar på TV att erbjuda unga människor pengar för att tatuera sig, även om det sker (speciellt..??) på TV!!

  Gillad av 1 person

 3. Har 3 mindre tatueringar jag vill bli av med. Som ett kontrollerande ex tjatade att få göra på mig. När jag var ung och mådde psykiskt dåligt. Det exet våldtog mig och misshandlade mig psykiskt. Det är 12 år sedan. Blir påmind om den tiden varje dag. Och längtar tills jag kan få bort dom så jag kan gå vidare. Men det är så dyrt och kostar pengar jag aldrig har. Har iaf lyckats lasra 2 ggr på ena jag har. Har blekts lite lite. Den laser dom använt på dig verkar mycket effektivare. Sen gick ett avsnitt på plus där dom varnade för laser då några fått brännskador av laser. Sen har jag inte vågat. Men om du kan rekommendera dit du går nu så ska jag våga mig dit. Hur många ggr tror dom det behövs på din innan den är borta?

  Gilla

 4. Hej Kitty,

  Jag förstår att det inte är så roligt att ha en BB tatuering på benet… och att den symboliserar en jobbig tid för dig. MEN jag vill ändå säga att jag följde din säsong i huset slaviskt, såg varje minut, skrattade och grät med er. Ni var min trygghet i min ångestfyllda vardag, ni (och framförallt du och Ulrika) gjorde att jag kände mig lite mindre ensam. Jag var 21 år, pluggade en ny utbildning på högskolan, levde med en kontrollerande och svartsjuk pojkvän och drabbades av panikångest attacker så fort jag skulle göra något som var ”roligt” (skriva en tenta gick bra men inte att gå på tentafesten…) Men då fanns ni där 🙂 Peter, Jacob, du och alla de andra och jag älskade er. Jag vet inte vad som hände i ditt liv, jag känner inte dig även om det kändes så då (creepy…)

  Jag vet inte vart jag vill komma med detta inlägg, bara att säga att även om det var en tuff tid för dig så spelade du faktiskt en stor roll i andra människors liv då! Stor kram till dig

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s