Nytt hååååår!!

Strax ska jag berätta allt om Sveriges fulaste tatuering genom tiderna och visa hur jag lasrade bort den igår, men först!!! Mitt besök idag hos Tess Niva på Hairtalk academy i Gamlastan här i Sthlm. I morgon ska jag testa smink och kläder inför Labyrint-inspelningen. Sååå perfekt att få håret fixat inför det! Woohoo! Tack, Tess!

5 reaktioner på ”Nytt hååååår!!

  1. Jättefint. Nyfiken på det där med fler barn. Försöker ni eller funderar ni fortfarande? Hoppas du inte tar illa upp att jag frågar. Har själv fem och tycker det är så härligt men krävande också förstås. kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s