Världens fulaste och mest korkade tatuering (en BigBrother-logga inkl cover-up) ska BORT! Laserbehandling ett.

(Rabatt-tips och tre klipp längre ner. Jag fotade och filmade så mycket jag vågade utan att verka för jobbig, hehe.)

-Hallå, huset! sa Adam Alsing. Är det nån som vill tatuera in världens fulaste logga, stor som en tjuga, nånstans på kroppen?

-Ja! Jag vill! svarade jag. Så DUMT! 

Nu sa han ju inte riktigt så, programledaren för Big Brother 2002, där jag deltog, jag fick också en liten slant för det, men hur jag kunde svara ”ja” går ändå över mitt förstånd. Jag var 14 när jag var 24, så var det bara. 

Jag, 24 år. (Ur Håkan Hellström-boken ”Lycka till ikväll!”)

Jag gjorde många dumma val, detta var ett av dom som platsar i topp fem. (Fö ska även den fula tatueringen jag har på armen här ovanför bort. Jag gjorde den när jag var arton. Ska jag kanske fråga Gedin om ett paket-deal? Hehe.)

Nu har jag dragits med den i 15 år, 2006 gjorde jag en cover-up, många somrar har jag sminkat över den varje dag. Tjocka lager av foundation och puder, men det blev inte mycket bättre, inte ens med cover-up:en, dessutom syntes loggan igenom redan från början. 

naturligtvis MÅSTE den bort! Ju förr dess bättre. Och vad det verkar så är enda permanenta sättet med laser. Det låter lite avancerat, men det är bara att bita i det sura äpplet. Jag researchade och har tänkt på det länge. Men samtidigt; det har varit dags i många år att ta bort den, så det var inget svårt val! Jag har ju ändå fasen minst halva livet kvar, det vill jag gärna leva utan en BigBrother-logga på kroppen. Haha. Logiskt.

Jag hade hört att laser-tatuerings-borttagning skulle göra så himla, himla ont. Så här reagerade jag:

 Del ett: smärta? Klipp ett, klicka här!

Det kommer krävas fler behandlingar och huden behöver läka emellan, men ett första steg i rätt riktning är taget! Hurra!! 

(Vill du också göra slag i saken så kan jag tipsa om att det finns en rabattkod ”jul17” du kan använda på gedinstudio.se och få 20% rabatt. Hatar när en köper nåt till fullpris och missar att det finns en kod.)

Del två: rave? Klipp två, klicka här!
Del tre: Avicii? Klipp tre, klicka här!

Jag kladdade på emlakräm och täckte med gladpack ett par timmar innan min tid, här sitter jag i studion och väntar och är nervös.Nu jäklar!Jag fick ha lady-gaga-glasögon. Olika färger beroende på laser-frekvens. Väldigt hi-tech.Här har det hänt grejer. Det syns inte på det svarta efter ett tag, men färgen är bortsprängd och kommer sakta men säkert forslas ut med kisset vis lymfsystemet. Så himla tufft, ändå. Ett steg på vägen! Hurra!!Vaddå, alla går väl runt med en kylklamp i strumpan i lokaltrafiken? På väg hem.

Det är alltså inte kört. Kag tänker peppa min lillebror Jonas att använda rabattkoden och ta bort sin stora bad tatuering han har på ryggen, jag vet att han vill. Vore jag rik skulle han få ett presentkort direkt!

Godnatt!

2 reaktioner på ”Världens fulaste och mest korkade tatuering (en BigBrother-logga inkl cover-up) ska BORT! Laserbehandling ett.

  1. Alltså, gör det verkligen inget ont alls?

    Spännande att se slutresultatet sedan. Skulle även vara intressant att få veta priset per omgång. Jag har själv en mindre tatuering som jag inte är så jättenöjd med… ;( Tänk vad tokigt man kan göra…. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s