I snön!

Just nu är vi i Sälen. Dock började inspelningen av nya Labyrintsäsongen igår, fredag så för mig blev det en tripp till Sthlm  i torsdags kväll, jobb på fredagen till 17 och sen tåg tillbaks till mora. Per fick komma och hämta mig i Mora. Vi körde tillbaks till Sälen i snöstorm. Det gick i 40 km/h.Idag har vi åkt pulka och byggt snögrotta.Det har verkligen inte varit en skidresa, vi har mer myst, fikat, haft lillejul med mina föräldrar som bor i grannstugan, läst böcker, lekt i snön, pysslat och kollat på julkalendern. På lillejul fick barnen jul-tröje-kit.Mamma hade gjort två lyktor av en potatispress.Och två kollage har hon också gjort:I skogen. Så himla kall dag.Vi lussade den 13:e. Provar lucia, jag var tomte och Kimpan pepparkaka. Nikki-Lo ville inte klä ut sig alls.Mer snölek.Kram!

2 reaktioner på ”I snön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s