Jule-monster diy.

Jag sa till Mattias Kisitiansson, han som driver Vego, tidningen, att han inte skulle slänga sin söndriga dinosaurie-julgrans-kula. Jag sa lite kaxigt att jag nog kan laga den och morfa den till nåt kul. Jag kan sammanfatta det hela med att jag är nöjd som fasen. På myrornas idag. Hittade jag den här lilla godingen i en back full med random plastkrafs. Lite dyr dessutom. (Typ 15. Tycker 2 eller max 5 kunde räckt, hehe.)Jag delade den läskiga filuren på mitten.Och taaaadaaa!!Eller kanske inte. Men rolig. Lite, iaf?

Visst är det den vackraste julgranskula du skådat?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s