Vad pysslar jag med?!

Ja, det kan en ju undra. Inte bloggar jag iaf. Hela livet är inte ett disco, det är mer som ett intensivt slagsmål. Men det finns fina stunder med. Tex har vi kastat oss ut i blocket-djungeln och kan numer stoltsera med en pysselhörna i vardagsrummet. Skåp från Myrorna, stolar från Blocket och bord från köket i Pers barndom.Vi är inte klara, nen jag fotade ändå i stöket. Allt är fortfarande under konstruktion, fast redan från början luktade det succé, kidsen hänger jämt vid bordet. Och allt pyssel är faktiskt redan ganska perfekt på plats i skåpet. Som grädde på moset ger jag mig nu i kast med barnrummet. Lycka till till mig. Även hit köpte vi ett blocket-skåp, så nu återstår bara att sortera, möblera om, fixa gardiner, köpa färg, hitta låd- och skåpsknoppar och handtag, ta ner gamla och fixa nya hyllor, måla om vissa möbler och delar av väggen och tusen andra grejer. Men lite kul är det med, såklart. Eller mycket. Fast mest är det en utmaning. Att få ett fungerande rum med alla grejer på liten yta och dessutom hade det varit ett plus om det så lite fint ut med. Men funktion före yta, äny däj! Det är ju ändå barnens rum och till för lek inte instagram, Eller hur?

Lite ”Gudfadern” över den här bilden, väl?

Imorgon är det nyårsafton och vi ska på lyxig kändis-galafest. Temat är glamour, så jag har fixat barnvakt, köpt ny klänning och glitter-skor …

Skämtade bara.

Vi är hemma själva och myser. Fast vi fyra är inte så illa. Det blir bio på dagen och sen trerätters och tolvslag med Ica-bubbel, saft och tomtebloss på balkongen. Kan bli bästa nyår nånsin, på riktigt. Kram och gott nytt år!

2 reaktioner på ”Vad pysslar jag med?!

  1. Åh. Vi är också mitt inne i ett intensivt pysslande och fixande med flera av våra rum. Är i stort behov av förvaring! Och det är verkligen en utmaning. Speciellt när en tvååring måste underhållas samtidigt. Ska bli kul att se ert resultat!

    Gilla

  2. Gott nytt år! Vi är också hemma själva, och i sann kan-inte-planera-ett-skit-anda så sitter vi nu och googlar recept och skall gå och handla och se vad vi kan få ihop från de utplockade hyllorna, det blir också en utmaning! Men så skönt att ha prestigelöst och lugnt! Jag jobbar nyårsdagen och hatar raketer så vi är i säng långt innan tolvslaget! 😬

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s