Barnrummet är pånyttfött!

Mer text och förklaringar kommer strax!

På instagram förklarade jag det så här nyss:

Joråsatte! Före och efter. En gammal ikeabyrå (ja, det är den där ”farliga”, men sen länge fäst i vägg) ett skåp från blocket, Chalk paint från @moments_and_things över gatan, lite non figurativ landskapsmålning 😂och barnfria kvällar på det … och vax. Och knoppar och beslag med handtag. Kanske inte allas smak, men lite mörkt och mysigt mot det vita rummet blev det. Det liksom knöts ihop bra också. Om jag får säga det själv. Ljus varmgrå, vinröd och blå.strax.

Rummet har länge varit totalt kaos. Ingen har velat vara där. Det var först när jag fick utdog jäkla lack-hyllorna med tillhörande gigantiska Expedit-hylla som kag såg nån form av hopp. När kidsen kom hem igår efter en vecka på västkusten med sin farsa så var jag inställd på sura miner. Men som gillade det så mycket att inte ens Nikki-Lo kunde dölja sin förtjusning. Så himlaglad över det.

3 reaktioner på ”Barnrummet är pånyttfött!

  1. Grymt snyggt. Själv har jag börjat rensa ut en massa. Har en släkting som var med om en brand, där allt blev totalförstört ;( , men….som man säger inget ont som inte har något gott med sig, hon fick inte ut supermycket på försäkringen 😦 och har bara köpt det absolut nödvändigaste plus flyttat till en betydligt mindre bostad, men hon säger att hon aldrig trivts så bra, inget onödigt som ligger och skräpar och hur lättstädat som helst….. Ja, ja, så nu är mitt mål att rensa och göra mitt hem mera bo vänligt, lättstädat och förhoppningsvis inbjudande mysigt utan en massa onödiga prylar (lättare sagt än gjort…)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s