Starstruck!

Jag är ju mest i min egen bubbla, men ibland händer det grejer. Fatta att få träffa riktiga Snigel the original, Björnes huvud och Sommarlovs-Angelica. Och sommarlovs-Alex. Sen blev det Varmkorven och spöket Lazlo på det. Coolare än vilken vip-Bindefeld-fest som helst!!Sen fick ju jag vara Tyrannosaurus Rex och ha lysande goggles på det.

4 reaktioner på ”Starstruck!

  1. Jag undrar hur du resonerar kring veganism och förespråkandet av att bruka plastprylar. Plasten förpestar natur och hav osv… och veganer värnar om natur, jord och miljö men förespråkar ändå plast framför skinn tex. Veganskor är ju av plast tex. Många veganer vill inte använda ull osv och då undrar jag vad man ska använda ist. Plast?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s