11 reaktioner på ”Tävling.

 1. Jag hade verkligen velat följa din blogg. Men nu slutar jag med det för det händer ingenting.
  Varför vill du inte ha en dialog med din läsare?

  Gilla

 2. Jag tycker det är skönt att du inte skriver så mycket, utan låter det verkliga livet ta mycket plats i ditt liv. Kul att titta in här ibland och se vad/om du skrivit, skönt att bloggen inte uppdateras ständigt och jämt! 😉 You rock girl!

  Gilla

 3. Åh, barn som sover. Så ett stilla hav. Har en önskan, som nybliven vegan med två barn så tar fantasin ibland (läs: alltid) slut när det kommer till middag. Kan inte du skriva ett inlägg över era topp tio-maträtter hemma? Eller en liten veckomatsedel. Tack för en bra blogg.

  Gilla

 4. Helt shot in the dark förvisso, men jag kör ändå: Har du gamla kläder/skor/krafs som du skulle kunna tänka dig att sälja? Är i så himla kär i din stil (varit sen Bobster) så vore najs att få fynda lite coola plagg. Har för mig att du hade loppis för ett par år sedan där du sålde lite gammalt grejs. Sälja på Instagram? Eller ha en loppis i vår?
  Kram!

  Gilla

 5. Kan du inte bara ta och göra ett inlägg om att du ska sluta blogga, eller att du behöver en paus, eller vad det nu är för anledning till att du inte har skrivit på tre månader?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s