16 reaktioner på ”Tävling.

 1. Jag hade verkligen velat följa din blogg. Men nu slutar jag med det för det händer ingenting.
  Varför vill du inte ha en dialog med din läsare?

  Gilla

 2. Jag tycker det är skönt att du inte skriver så mycket, utan låter det verkliga livet ta mycket plats i ditt liv. Kul att titta in här ibland och se vad/om du skrivit, skönt att bloggen inte uppdateras ständigt och jämt! 😉 You rock girl!

  Gilla

 3. Åh, barn som sover. Så ett stilla hav. Har en önskan, som nybliven vegan med två barn så tar fantasin ibland (läs: alltid) slut när det kommer till middag. Kan inte du skriva ett inlägg över era topp tio-maträtter hemma? Eller en liten veckomatsedel. Tack för en bra blogg.

  Gilla

 4. Helt shot in the dark förvisso, men jag kör ändå: Har du gamla kläder/skor/krafs som du skulle kunna tänka dig att sälja? Är i så himla kär i din stil (varit sen Bobster) så vore najs att få fynda lite coola plagg. Har för mig att du hade loppis för ett par år sedan där du sålde lite gammalt grejs. Sälja på Instagram? Eller ha en loppis i vår?
  Kram!

  Gilla

 5. Kan du inte bara ta och göra ett inlägg om att du ska sluta blogga, eller att du behöver en paus, eller vad det nu är för anledning till att du inte har skrivit på tre månader?

  Gilla

 6. Ok. Jättefoton på egna barn känns ju sådär.? F.d skribent på blogg sponsrad av tidning känns inte uppriktigt alls att läsa. Jättetråkigt att det blev så (!?). Jag har en egen blogg. Fri från pengar och annan skit som korrumperar det fria ordet. Kommer ägna mig mer åt det och tyvärr ingenting åt folk som låtit sig sponsras av tidningar & manglar ut harmlösa, och tillika menlösa bilder på sina barn. Se nedan ^^ *tipsar* Trött jag blir!

  Gilla

  • Du verkar vara en väldigt osympatisk människa Lova! Jag får ingen som helst lust att klicka vidare och läsa din blogg. Gör reklam för dig själv någon annanstans och med lite mer vänlighet. *tipsar*

   Gilla

 7. Det finns en anledning till att Storbritanniens bästa dagstidning (The Guardian) klarar sig utan annonser. Dels har det ett samlat intellekt stort nog, att föredra opartisk public service & inte bry sig särskilt mycket om kändisar. Dels har de kontakt med sin egen historia & har inte låtit folk som sponsrats av reklam få någon stor roll i massmedia. Ugh.. :S

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s